Michelle – Eigenaresse HuusvanTruus

Hi!

Wat ontzettend leuk dat jij even een kijkje komt nemen. Mijn naam is Michelle en ik ben de eigenaresse van huusvantruus. Samen met mijn man en onze twee jongens woon ik in het prachtige Harderwijk. Naast mijn huidige (parttime) baan en ben ik aan het bloggen, actief op Instagram , Facebook, Pinterest, geef ik interieuradvies en run ik mijn webshop. Stilzitten is niet echt mijn ding. 😉

Een huis is voor mij pas echt een thuis als ook het visuele plaatje klopt. Hierdoor krijg je dat (warme) plof maar op de bank gevoel. Via mijn sociale mediakanalen wil je namelijk laten zien dat kleine dingen en mooie materialen al een groot verschil kunnen maken in huis. Ik vind het fantastisch om de (woon)inspiratie die ik op doe met jou te kunnen delen!

Liefs,

Michelle

20190124_101547_0001[4940]

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s