Wie is nou die Truus in dat huus!?

Ik ben Michelle 30 lentes jong. Verliefd, verloofd en uiteindelijk getrouwd met mijn grote liefde. Een jongensmoeder dat ben ik. Met mijn huis vol mannen heb ik dan ook niks te klagen.

Ik heb een passie voor interieur en alles wat daar bij komt kijken, een huis moet immers een thuis zijn. Het uiten van mijn creativiteit doe ik vooral in mijn interieur. Het verandert hierdoor met enige regelmaat.

In Februari 2016 begon ik met het delen van foto’s van onze woning op instagram onder @huusvantruus. Inmiddels is dit een uit de hand gelopen hobby geworden. Ook verkoop ik sinds kort ook leuke woonasseccoires in de webshop http://www.huusvantruus.nl en geef ik interieuradvies.

De reden dat voor de naam Truus heb gekozen is eigenlijk héél simpel, mijn man noemt mij namelijk met enige regelmaat Truus.

Liefs,

Michelle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s