Michelle – Eigenaresse HuusvanTruus

Hi!

Wat ontzettend leuk dat jij even een kijkje komt nemen. Mijn naam is Michelle en ik ben de eigenaresse van huusvantruus. Samen met mijn man en onze twee jongens woon ik in het prachtige Harderwijk (Gld). Naast mijn huidige (parttime) baan ben ik druk met bloggen, actief op Instagram , Facebook, Pinterest en geef ik nu ook persoonlijk interieuradvies. Stilzitten is iets waar ik gewoon niet zo goed in ben! 😉

Een huis is voor mij pas echt een thuis als ook het visuele plaatje klopt. Hierdoor krijg je dat (warme) plof maar op de bank gevoel. Via mijn sociale mediakanalen wil je namelijk laten zien dat kleine dingen en mooie materialen al een groot verschil kunnen maken in huis. Ik vind het fantastisch om de (woon)inspiratie die ik op doe met jou te kunnen delen!

Liefs,

Michelle

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s