Makawoo: merino wollen plaids om bij weg te dromen.

Een poosje terug ontving ik een prachtig merino wollen plaid van Makawoo. Een heerlijk grof plaid gemaakt van lontwol om onder weg te dromen. En een echte must have voor de winter!

Terwijl ik op een fair was met mijn werk, trok een prachtig ingerichte kraam mijn aandacht. Mijn collega was er al even wezen kijken en kwam met prachtige spullen terug. Op een rustig moment aan onze kraam liep ik er even heen. Een leuk gesprek vormde zich al snel en ik was in één oogopslag verliefd op de prachtige lontwol plaids van Makawoo. Wat een leuke plaids en ook nog eens betaalbaar!

wp-image-1940018243

Het leuke van zo’n plaid is dat je het op veel verschillende manieren kan stylen in huis. Zo verandert deze hier regelmatig van plek. Het heeft al op de bank gelegen, op mijn palletbank, en ook boven op bed. Eigenlijk staat het kleed overal leuk! Toch is deze trend niet nieuw. Vorig jaar zagen we de grof gebreide plaids ook al veel in het interieur terug.

Het kleed hierboven  is gemaakt van merinowol. En de kleur zandgrijs (004) is echt om verliefd op te worden. Naast deze kleur zijn er nog veel meer prachtige kleuren te krijgen! Naast de rustige kleuren zijn er vaak ook meer sprekende kleuren bij Makawoo. Voor ieder wat wils dus. En ieder kleed van Makawoo wordt met de hand gemaakt!

wp-image-1164663346

Hieronder een kleine selectie uit de prachtige kleuren die beschikbaar zijn.

Foto afkomstig van www.makawoo.nl

En het leuke is dat je zelfs een workshop kunt boeken bij makawoo! Je boekt een avond of middag en je bent ongeveer 2,5 uur bezig. En gaat met jou eigen gemaakte deken van ong. 100x130cm naar huis. Tevens leer hier je de basis van het XXL lontwol breien. Dus ga snel naar http://www.makawoo.nl en scoor jouw eigen plaid of reserveer en plekje tijdens één van de gezellige workshops!

Liefs,

Michelle

IMG_20170908_091411_545

 

2 reacties op ‘Makawoo: merino wollen plaids om bij weg te dromen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s