Van grijs naar groen op de muur.

Van grijs naar groen op de muur. Sommige mensen denken dagen, weken of misschien zelfs maanden na over welke kleur er op de muur moet. Zo iemand ben ik niet. Sterker nog ik kan iets op dezelfde dag bedenken en uitvoeren.

Zaterdagochtend ik rol rond half 10 mijn bed uit. Manlief is al beneden met de kids. We drinken wat koffie en ontbijten samen. En ineens vanuit het niets zegt mijn man. Jij zal de muur wel weer willen verven of niet. Ik kijk hem lachend aan en vraag mij af waar dit vandaan komt. Hij antwoord dat de verf bij een grote bouwmarkt erg goed in de aanbieding is en dat ik het maar gewoon moet doen. Zolang hij maar maar mee mag kiezen. DEAL!
En daar vlieg ik naar boven om mijzelf toonbaar te maken voor op straat. Ik kleed mijn jongste zoon aan en neem hem mee de bouwmarkt in. Daar pak ik stalen van verschillende groene kleuren en als inspiratie heb ik thuis een kussen van stapelgoed liggen. Die tint groen vind ik namelijk echt fantastisch!

Mijn inspiratie voor de muur was dit groene kussen.

De bouwmarkt blijkt nog een hele opgave. Mijn puberende peuter wil namelijk niet zo heel best meewerken. En na een poosje vang ik zijn aandacht met wat verfstalen. Hij loopt trots rond en gis de kleuren die ik mooi vind uit het rek. Op naar huis!

Thuis aangekomen knip ik de kleuren verfstalen uit en plak deze met afplaktape op de muur. Je kunt een kleur pas echt goed zien in je huis. Het daglicht en de lichtval zorgt ervoor dat een kleur er heel anders uitziet. Dit is niet te vergelijken met het kunstlicht in de bouwmarkt. Dus ik pak een kopje koffie en bekijk rustig de kleuren. Mijn man komt ondertussen ook weer thuis met onze oudste zoon van het boodschappen doen.
Daar staan we dan met zijn tweeën te kijken naar de kleurstalen op de muur. Al gauw vallen er 5 van de 8 af. En na wat wikken en wegen verdwijnt ook staal nr 6. Nu zijn er nog 2 over. We komen tot de conclusie dat de lichtere variant mooi is voor de hele muur. En de donkere kleur voor een lambrisering.

Met de donkere verf (en nee er komt geen lambrisering) en alle benodigdheden keer ik richting huis. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Mocht je hier nog meer van willen zien, neem dan even een kijkje op mijn Instagram.

Liefs, Michelle

Deze bos is van bloomon. Wil jij verse bloemen met een gratis vaas? Klik dan op de foto.

img_20171023_184950_6691928876837.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.