IG’er in the picture: Rachelle van @huiswaarts

De laatste keer nam ik jullie mee naar de feed van @huisje_35 dit keer neem ik jullie mee naar Rachelle van @huiswaarts. Lezen jullie mee met haar leuke verhaal? En wil jij nou ook een keer hier voorbij komen gebruik dan de #igerinthepicture op instagram. Wie weet kom jij dan ook hier voorbij.

Hi, ik ben Rachelle (35) en ik woon samen met mijn vriend en een bordercollie in Dongen in Noord-Brabant. Nog eventjes, want in maart krijgen wij de sleutel van ons droomhuis in Breda. Ik ben echt aan het aftellen: heel veel zin om dat huis helemaal om te toveren tot ons nieuwe thuis.

Mijn interesse voor interieur is er pas sinds enkele jaren. Ik had eerst alleen maar grijze en witte meubels en koos daar dan een kleur bij voor de accessoires. Daar bleef het dan ook bij. Planten kon ik niet in leven houden, dus hield ik het bij de nepplantjes van de Ikea. Vriendin Sanne heeft me een paar jaar terug aangestoken met het ‘interieurvirus’. Sindsdien zijn de bezoekjes aan Loods 5 en andere interieurzaken niet meer te tellen.

Dit huis heb ik 2 jaar geleden alleen gekocht, net voordat ik mijn vriend leerde kennen. Veel oude meubels had ik toen al verkocht en ik wilde een nieuwe stijl voor dit huis. Het is uiteindelijk Scandinavisch geworden: veel wit, hout en groen. Toen ik hier eenmaal woonde begon het industriële ook steeds meer te trekken, dus ook daar zie je elementen van terug in mijn interieur. Ook de liefde voor planten is in dit huis begonnen. Toen ik een pannenkoekplant in leven bleek te kunnen houden en ook de stekjes groot kon laten worden, kwamen er steeds meer planten in huis.

Via mijn privéaccount op Instagram volgde ik steeds meer interieuraccounts en ik merkte dat ik juist die accounts wilde zien als ik aan het scrollen was. Alles wat interessant was sloeg ik op of ik maakte er screenshots van. Ik werk als leerkracht op een basisschool, maar mijn grote droom is inmiddels om iets met interieur te gaan doen. Toen is het idee geboren om een eigen interieuraccount aan te maken: als er niet veel interesse voor was, dan zou de interieurkant misschien toch niet echt iets voor mij zijn, had ik tegen mezelf gezegd. Maar het tegendeel blijkt waar te zijn. Het is echt een nieuwe hobby van me geworden. Ik ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen….

 Liefs, Rachelle

Kik hier om Rachelle te volgen op instagram!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s