IG’er in the picture: Jeffrey van @interior_by_jeff

De laatste keer nam ik jullie mee naar de slaapkamer van mijn oudste zoon. En wat vind ik het leuk om jullie mee te nemen naar het sfeervolle huis Jeffrey! Bedankt dat je mee deed met de #IG’erinthepicture op instagram Jeffrey. Wil jij meer te weten komen over Jeffrey? Lees dan gauw wat voor leuks hij allemaal te vertellen heeft!

Hi!

Welkom in mijn huis, leuk dat je even komt gluren! Ik ben Jeffrey, 28 jaar en woon samen met mijn man in Heerhugowaard. Wij wonen nu 3 jaar in onze nieuwbouwwoning en hebben het van de grond af aan gebouwd zien worden. Super leuk om dat hele proces te volgen, maar het duurt ook erg lang (ik ben nogal ongeduldig)! Ik kon namelijk niet wachten om het huis in te gaan richten en om ook voor het eerst in ons huis te lopen. Omdat we het vanaf papier hebben gekocht, wisten we niet hoe het uiteindelijk eruit zou zien en ook zou voelen. Ik kan het trouwens iedereen aanraden! Je kan je huis helemaal eigen maken, van de vloeren tot de deurklinken (ja zelfs die hebben we moeten kiezen).

Toen wij naar huizen gingen kijken, wilden we geen standaard woning. Wij houden van anders, iets wat je niet veel ziet! Daarom zijn wij uiteindelijk gevallen voor een dijkwoning. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt onze woning aan een dijk. Voor ons huis hebben we dan ook uitzicht op het kanaal en een natuurgebied, echt heerlijk wonen! Als je voor ons huis staat, dan lijkt het alsof we een klein schattig huisje hebben. De verrassing van ons huis ligt in de dijk, een hele woonverdieping die je vanaf de voorkant niet ziet. De indeling is dus ook niet standaard. Met een trappetje van 3 treden kom je bij onze voordeur. Als je ons huis vervolgens binnenstapt, dan kom je in het midden van ons huis binnen, hier is onze woonkamer. Vanuit de woonkamer kun je de trap naar beneden nemen naar onze woonkeuken, deze ligt dus in de dijk. Een heerlijke grote woonkeuken van 36 vierkante meter, dit was echt mijn droom. We hebben een lekkere grote tafel neergezet van 2.80 m x 1.20 m met 8 stoelen en eten hier graag met familie en vrienden! De woonkeuken is uitermate geschikt om lekker lang te tafelen. Verder hebben we op de bovenste verdieping 3 slaapkamers en de badkamer.

Modern, stoer, industrieel en kleurrijk, zo zou ik mijn interieur omschrijven. Ik ben altijd bezig in huis en was vroeger als kind al altijd bezig in mijn slaapkamer. Ik vind het heerlijk om in huis bezig te zijn en ben ik regelmatig in woonwinkels te vinden, soms iets te vaak 😉

Sinds een half jaar deel ik mijn interieur op Instagram. Ik had nooit verwacht dat ik zoveel leuke reacties zou krijgen en dat zoveel mensen me (vrijwillig) willen volgen. Zelf doe ik er ook veel inspiratie op, het is enorm leuk om anderen te volgen die dezelfde passie delen.

Liefs, Jeffrey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s