Hoe is het om met een vrouw samen te zijn die gek is op interieur?

Hoe is het om met een vrouw samen te zijn die gek is op interieur? Gekscherend hebben wij (interieur-)vrouwen op Instagram het er wel eens over hoe lastig het moet zijn voor onze mannen. En oh wat hebben wij een medelijden (kuch, kuch) met de mannen die weer een muurtje moeten sausen en/of behangen, een schilderijtje verhangen, weer wat in elkaar timmeren en ga zo maar door. Voor deze blog moest mijn eigen man eraan geloven want, eerlijk is eerlijk zonder hebben zouden er een heleboel dingen anders zijn. Dus daarom mag hij op deze Valentijnsdag eens ongegeneerd vertellen hoe hij er eigenlijk over denkt.

Even voorstellen:

Mijn man heet Remco, is 30 jaar oud. Hij is in mijn ogen een echte man. Crossfit, fitness en diverse runs doet hij graag. En tegenwoordig gek op motoren. Hij is gek op zijn jongens en gelukkig (al bijna 10 jaar!) ook nog steeds op mij. Hij houdt van een uitdaging (en ik denk daarom ook van mij😉) geeft niet snel op en is een echte levensgenieter.

PSX_20180212_211855
Zomer 2017

Als jij mij kort en bondig zou moeten omschrijven hoe zou je dit dan doen?

Energiek, spontaan, zorgzaam, ondernemend, creatief, als je iets echt wilt dan ga je er ook voor en je hebt regelmatig last van veranderdrang.

Deel jij mijn smaak?

Ja, houd van industrieel met warme toevoegingen.

Ben jij net zo gek op veranderen als dat ik dat ben?

Nee, als er eenmaal iets staat en ik vind het mooi dan is het goed.

Denk je graag mee over de veranderingen in huis?

Ligt er aan welke veranderingen. Als het veranderingen zijn in accessoires dan maakt het mij niet zo heel veel uit. Moet er een muur een andere kleur dan is inspraak toch wel fijn.

Wat is je favoriete meubelstuk en waarom?

De velvet fauteuil van Bepure home. De stoel is stoer, ruim en zit echt lekker. Ook kan ik deze mooi voor de televisie schuiven als ik op de PlayStation zit.

IMG_20180130_190103_226

Wat mag er vandaag nog de deur uit qua interieur?

Het houten handje, ik snap echt het nut niet van dat ding. (Jullie begrijpen natuurlijk dat het houten handje nog gewoon op zijn plek staat!)

Wat zou je graag vervangen in ons interieur?

Het tv-meubel. Ik vind de pallet leuk als tijdelijke oplossing maar, zou er graag een meubel zien wat afgesloten kan worden. Een combinatie van hout en staal vind ik erg mooi. En anders zou ik voor een zwevend meubel gaan.

Wat vind je leuk aan mijn veranderdrang?

Dat je altijd weer creatieve manieren vindt om het huis te veranderen.

Wat vind je echt vreselijk aan mijn veranderdrang?

Dat de veranderingen elkaar soms erg snel opvolgen. Ik kom regelmatig uit mijn werk en de boel is weer anders.

1518468288428
Oktober 2017
1518468227062
Halverwege Oktober 2017
1518468062637
December 2017 (Het is nu nog zo)

Geef ik (te)veel uit aan interieur?

Niet meer, eerder kon je er wel eens in doorslaan.

Heb jij mij ooit de deur uit willen doen nadat er weer eens wat anders was thuis?

Zo vaak! 😉

Waar mag ik echt niet aankomen?

De soundbar. Je mag best muziek luisteren maar, dat ding blijft hangen waar het nu hangt!

Wat zou ik echt NOOIT mogen doen?

Echt drastische veranderingen zonder enige voorbereiding of overleg, zou ik niet heel erg waarderen.

Wat vind je van mijn Instagram activiteiten?

Soms merk ik dat je zoekende bent naar de balans tussen Instagram en ons gezin/mij. In je enthousiasme kun je er soms iets teveel mee bezig zijn. Al moet ik zeggen dat het enthousiasme ook siert. Alleen de balans moet soms in de gaten gehouden worden.

Heb je een tip voor andere mannen die met een interieurgek samenwonen?

Gewoon aan toegeven en laten gaan. Al moet je soms misschien wel even op de rem gaan staan en je eigen zin doordrijven #soundbar 😉

Oké, het interview viel best mee. En ik heb oprecht géén antwoorden beïnvloed. Lief, dankjewel dat je hier aan mee wilde werken! En je altijd naast mij staat en mij steunt. Ik hou van je!

Screenshot_20180212-212137
Zomer 2014

Liefs,

Michelle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.