IG’er in the picture: Karin van @karinstahome

De laatste keer liet ik mijn man aan het woord. Hij mocht vertellen hoe het is om met een vrouw samen te zijn die gek is op interieur. Nu verteld Karin jullie over haar grote passie voor interieur, lees je mee? En wil jij hier binnenkort ook een keer voorbij komen? Gebruik dan de #IGERINTHEPICTURE op Instagram.

Hoi lieve lezers! Michelle heeft mij deze keer uitgenodigd voor deze rubriek, dus schrijf ik voor jullie een verhaaltje over het interieur op mijn slaap-/studeerkamer van ongeveer 12m2. Maar eerst zal ik mijzelf even voorstellen! Ik ben Karin, 23 jaar en woon bij mijn ouders in een dorpje vlakbij Doetinchem, in de Achterhoek.

FOTO 1[1461]

Een jaar of 10 geleden was mijn kamer nog limegroen met lila, super hip vond ik dat toen het op de muur kwam, maar een aantal jaar later was ik daar toch echt op uitgekeken. Mijn ouders stelden voor dat ik nog één keer – voordat ik uit huis zou gaan (ze hadden vast niet gedacht dat ik nu nog steeds thuis zou wonen, haha!) – mijn kamer mocht veranderen. Ik koos toen voor een behangetje met strepen: glanzend zwart, grijs en wit. In de winkel hadden ze het behang niet verticaal, maar horizontaal opgeplakt en dat wilde ik ook! Nog altijd ben ik enorm blij dat mijn ouders zo handig zijn en mijn wens hebben kunnen vervullen. De rest van de muren werden wit en de limegroene accessoires hield ik. Op mijn vloer lag blauw zeil, maar dat stond natuurlijk niet bij hoe de rest van mijn kamer was geworden. Dus kocht ik zelf laminaat voor op mijn kamer. Dat was mijn eerste ‘grote’ investering wat betreft interieur. In 2015 ontdekte ik Instagram en veranderde mijn smaak: de limegroene accessoires gingen de deur uit.

COLLAGE1

Er kwamen zwarte, witte en houten accessoires. Een saaie witte plank werd vervangen door het bakkersrek en op de plaats van een stoel waar ik toch nooit op zat, legde ik een vachtje neer en daar zette ik twee tafeltjes op. Als ik wat leuks zag, kriebelde het en ging het mee naar huis. Dat is zo gebleven, dus ik koop regelmatig iets nieuws voor op mijn kamer. Zelfs op 12m2 heb ik last van veranderdrang en ben ik elke week wel bezig met het veranderen van accessoires op mijn kamer. Via Instagram doe ik veel nieuwe inspiratie op, blijf ik op de hoogte van nieuwe trends en wordt mijn verlanglijstje aangevuld, haha! Laatst schafte ik eindelijk de mini-spot van Van Tjalle en Jasper aan, die kan ik weer van mijn verlanglijstje afstrepen! Er staat nog genoeg op mijn verlanglijstje, maar voor nu ben ik tevreden met mijn kamer en kan ik ook niet meer kwijt op 12m2 ;). Voorlopig blijf ik lekker veranderen op mijn kamer met de spulletjes die ik heb en dat laat ik graag zien op mijn Instagramaccount. Zie ik je daar? Maar heel stiekem kan ik niet wachten om ‘later als ik groot ben’ zelf een huisje in te mogen richten, hihi.

Liefs,

Karin

Wil jij Karin volgen op Instagram klik dan hier!

COLLAGE2

Een reactie op “IG’er in the picture: Karin van @karinstahome

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s