Featured

HuusvanTruus verkoopt nu ook hippe woonaccessoires!

HuusvanTruus verkoopt nu ook hippe woonaccessoires op http://www.huusvantruus.nl ! Regelmatig krijg ik de vraag op social media en trouwens ook in real life waar heb je dat gekocht? Natuurlijk geef je dan antwoord en beschouw ik dit als een compliment. Reden genoeg voor mij om de stoute schoenen aan te trekken en wat dingen te gaan inkopen die ik nou echt leuk vind.

IMG_20180502_090529_357

Persoonlijk contact in een wereld die steeds meer digitaal is vind ik erg belangrijk. En dat wil je graag laten zien. Ik doe dan ook mijn uiterste best om te zorgen dat jij de gekochte producten zo snel mogelijk in huis hebt.

Daarnaast fotograferen wij alle product foto’s zelf in een huiselijke omgeving. Ik wil je namelijk graag laten zien dat kleine dingen en mooie materialen een groot verschil kunnen maken in huis. Dus wil jij graag op de hoogte blijven van de laatste producten, leuke kortingen of giveaways? Volg ons dan op Facebook of Instagram.

Liefs,

Michelle

4 reacties op ‘HuusvanTruus verkoopt nu ook hippe woonaccessoires!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s