HuusvanTruus verkoopt nu ook hippe woonaccessoires!

HuusvanTruus verkoopt nu ook hippe woonaccessoires op http://www.huusvantruus.nl ! Regelmatig krijg ik de vraag op social media en trouwens ook in real life waar heb je dat gekocht? Natuurlijk geef je dan antwoord en beschouw ik dit als een compliment. Reden genoeg voor mij om de stoute schoenen aan te trekken en wat dingen te gaan inkopen die ik nou echt leuk vind. Hopelijk worden jullie net zo blij van de spullen die ik verkoop.

IMG_20180502_090529_357

Wat ik wil is een wisselend assortiment en mooie producten verkopen. Hierbij is voor mij de leidraad dat het dicht bij mijzelf moet blijven en ik alleen spullen verkoop die ik zelf ook zou kunnen kopen. Dus de allerleukste woonaccessoires kun je hier vinden! En uiteraard voor leuke prijzen. Het assortiment is wisselend dus neem regelmatig een kijkje om te zien of er iets leuks bij zit voor jou. Mocht er iets niet duidelijk zijn of ben je opzoek naar iets specifieks dan mag je mij altijd een mail sturen! En vergeet ons niet te volgen op Instagram! 😉

Liefs,

Michelle

4 reacties op ‘HuusvanTruus verkoopt nu ook hippe woonaccessoires!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s