Bianca, foodblogger

Hoi, ik ben Bianca en nog een paar maandjes 40 lentes jong. Samen met mijn man en dog Vegas en konijn Milly wonen we in een heerlijk huis.

Al van jongs af aan ben ik een creatieve bezige bij, of eigenlijk een creatieve duizendpoot. Tekenen, schrijven, fotograferen, bakken. Ik vind het allemaal leuk. Hoewel ik jarenlang op kantoor heb gewerkt, ligt mijn hart toch bij het creëren van mooie dingen. Als echte (sweet) foodie kom je dan al snel uit bij bakken; ik heb 5 jaar lang mijn eigen taartenbedrijfje gehad. Daarvoor was ik al bezig met fotografie, en nu heb ik de logische stap gemaakt naar foodfotografie.

Op Instagram @stylishbeeld.inmykitchen geef ik jullie een kijkje in mijn keuken met heerlijke foodfoto’s en recepten. Maar ook de liefhebber voor interieur komt hier zeker niks te kort.

Er is zo veel leuks om te zien en te fotograferen! En om over te schrijven: ik blog graag over leuke en heerlijke food-ervaringen. Thuis of tijdens onze tripjes en uitstapjes. Je kunt me een echte foodie noemen.

Liefs, Bianca

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s