Interieurstyling

Zou jij het huidige interieur bij jou thuis graag anders zien en wil je dat er eens naar gekeken wordt door de ogen van een interieurstylist? Dan ben je bij Michelle aan het juiste adres. Michelle is iemand die jou kan ondersteunen met de beleving en inrichting van je huis. Denk hierbij aan advies in onder andere kleurgebruik, meubeladvies, woonaccessoires en meer. Jouw woonwensen staan centraal en Michelle helpt jou graag om deze op de juiste manier vorm te geven. In elk advies dat zij geeft ben jij of zijn jullie het uitganspunt. Een inrichting moet passen bij wie jij bent.

Kleuren zijn hierin heel belangrijk. Kleur bepaald onder andere de sfeer in een ruimte. Lichte en frisse kleuren zorgen bijvoorbeeld voor rust en harmonie. Soms kun je juist door hier een hardere kleur aan toe te voegen een mooi statement maken. Kleur is dus eigenlijk de basis voor alles. En als deze basis goed is dan zal je zien dat er veel mogelijkheden zijn.

Meubelen zijn onmisbaar. Natuurlijk wil je na een lange dag heerlijk op de bank kunnen ploffen en ontspannen. Net zoals een eettafel met een paar goede stoelen waaraan je kunt genieten van mooie gesprekken, goed gezelschap, en lekker eten. Maar hoe plaats je dat nou allemaal in je huis? Misschien denk je zelfs dat er geen ruimte voor is bij jou thuis. En hoe maak je daarin dan de juiste keuzes. Doormiddel van een tekening op schaal kan Michelle het jou laten zien.

Woonaccessoires dragen mee aan de sfeer in huis. Je kunt een gevoel in de ruimte versterken en deze personaliseren. Denk aan mooie persoonlijke foto’s of iets persoonlijks dat je ooit hebt gekregen. Dit zijn dingen die iets vertellen over jou. Deze dingen maken het namelijk echt een thuis!

Benieuwd wat Michelle voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op door onderstaand formulier in te vullen.