Interieurstyling

 

Zou jij het huidige interieur bij jou thuis graag anders zien en wil je dat er eens naar gekeken wordt door de ogen van een interieurstylist? Dan ben je bij Michelle aan het juiste adres. Haar passie voor interieur komt op verschillende manieren tot uiting zo runt zij deze blog, heeft zij haar eigen webshop, daarnaast een succesvol Instagramaccount en kun je haar volgen op haar Facebook en Pinterest pagina.

En vanaf heden geeft zij ook (betaalbaar) interieur advies op maat. We kunnen dus eigenlijk vast stellen dat bij Michelle interieur door haar aderen stroomt en dit een groot onderdeel is van haar leven. Haar missie is om iedereen op een zo prettig mogelijke manier te kunnen laten wonen. Jou huis moet immers ook aanvoelen als een thuis!

Verkoopstyling v.a. €199,-
Samen met Michelle wordt er gekeken hoe de woning zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt kan worden voor een potentiële koper. Dit willen wij natuurlijk graag doen zonder dat jij veel extra geld moet uitgeven. Vaak kun je met een aantal praktische tips al veel te bereiken.

Mondeling Interieur & kleuradvies: €199,-
In elk huidig interieur is het mogelijk om door middel van aanpassingen al een hele sfeer te creëren. Denk hierbij aan een andere kleur op de muur. Het plaatsen en het weg laten van items en een eventuele nieuwe indeling van de ruimte.
Tijdens een maximaal 1,5 uur durend consult bij jou thuis. Kijkt Michelle naar de gewenste sfeer/woonstijl in de ruimte die jij wilt aanpakken. Bespreken jullie de woonwensen en eventuele knelpunten in de ruimte. Michelle denkt met je mee over een passende oplossingen en ontvang jet ter plekke een passend advies. Na dit advies zal je de juiste handvaten hebben om zelf aan de slag te gaan.
Het gaat hierbij om advies voor één ruimte. Extra ruimtes kunnen worden opgenomen in het advies voor een meerprijs van €49,- per ruimte.

 

Basis Interieur & kleuradvies: Vanaf €299,-
Je weet het niet meer. De huidige kleuren op de muren zijn niet helemaal wat je wenst en bent toe nieuwe look in huis. Daarbij weet je niet of de huidige indeling van de ruimte de juiste is en/of hier nog andere opties in zijn. Vervanging van de huidige meubels niet wenselijk.
Michelle komt bij jou thuis langs voor een persoonlijk consult. Tijdens dit consult gaan wij de woonwensen bespreken. Het geeft niet als je nu niet direct weet wat je wilt. Daarvoor is Michelle er. Aan de hand van vragen en voorbeelden zal zij je helpen om hier de juiste antwoorden op de vinden.
- Persoonlijk advies voor de ruimte.
- Een inrichtingsadvies.
- Kleuradvies voor de muren om de gewenste sfeer te bereiken.
- Je kunt kiezen uit een digitaal of fysiek sfeerbord.
Het gaat hierbij om advies voor één ruimte. Extra ruimtes kunnen worden opgenomen in het advies voor een meerprijs van €99,- per ruimte.

 


Uitgebreid Interieuradvies, inclusief aankoopadvies: (prijs op aanvraag)
Michelle komt bij jou thuis langs voor meerdere persoonlijke consulten. Tijdens deze consulten bespreken jullie de woonwensen en brengen deze in kaart. Het is niet erg als je nog niet weet wat je wilt. Daar is Michelle voor. Aan de hand van vragen en eventueel voorbeelden zal zij helpen om hier de juiste antwoorden in te vinden. Samen kijken jullie naar welke meubels er eventueel behouden kunnen worden en welke (nieuwe) items de ruimte meer sfeer en/of functionaliteit kunnen bieden. Ook adviseert zij welke kleuren en materialen er nodig zijn om de gewenste sfeer optimaal tot uiting te laten komen. Het gaat hierbij om advies voor één ruimte. Extra ruimtes kunnen worden opgenomen in het advies tegen een meerprijs.
- Inrichtingsadvies met plattegrond op schaal 1:50.
- Fysiek of digitaal sfeerbord.
- Kleuradvies voor de juiste sfeer. Zoals raamdecoratie, verf, behang, vloerkeuze e.d.
- Boodschappenlijst voor meubels/accessoires incl. verkoopadressen. Tegen meerprijs         is het ook mogelijk om samen met Michelle een fysieke winkel te bezoeken.
- Lichtplan voor de ruimte.
- Michelle helpt met het afstijlen van de ruimte.
De rol die Michelle heeft is altijd adviserend. Je behoud dus altijd zelf de regie over wat er daadwerkelijk vorm gegeven wordt en welke aankopen er worden gedaan.

Bovenstaande prijzen zijn indicatief, inclusief btw en exclusief reiskosten.

 

Heb jij interesse in één van de hier bovenstaande pakketten? Neem dan vrijblijvend contact op met Michelle door onderstaand formulier in te vullen.