Interieurstyling door Michelle

Zou jij het huidige interieur bij jou thuis graag anders zien en wil je dat er eens naar gekeken wordt door de ogen van een interieurstylist? Dan ben je bij Michelle aan het juiste adres. Michelle is iemand die jou kan ondersteunen met de beleving en inrichting van je huis. Denk hierbij aan advies in onder andere kleurgebruik, meubeladvies, woonaccessoires en meer. Jouw woonwensen staan centraal en Michelle helpt jou graag om deze op de juiste manier vorm te geven. In elk advies dat zij geeft ben jij of zijn jullie het uitganspunt. Een inrichting moet passen bij wie jij bent.

Kleuren zijn hierin heel belangrijk. Kleur bepaald onder andere de sfeer in een ruimte. Lichte en frisse kleuren zorgen bijvoorbeeld voor rust en harmonie. Soms kun je juist door hier een hardere kleur aan toe te voegen een mooi statement maken. Kleur is dus eigenlijk de basis voor alles. En als deze basis goed is dan zal je zien dat er veel mogelijkheden zijn.

Meubelen zijn onmisbaar. Natuurlijk wil je na een lange dag heerlijk op de bank kunnen ploffen en ontspannen. Net zoals een eettafel met een paar goede stoelen waaraan je kunt genieten van mooie gesprekken, goed gezelschap, en lekker eten. Maar hoe plaats je dat nou allemaal in je huis? Misschien denk je zelfs dat er geen ruimte voor is bij jou thuis. En hoe maak je daarin dan de juiste keuzes. Doormiddel van een tekening op schaal kan Michelle het jou laten zien.

Woonaccessoires dragen mee aan de sfeer in huis. Je kunt een gevoel in de ruimte versterken en deze personaliseren. Denk aan mooie persoonlijke foto’s of iets persoonlijks dat je ooit hebt gekregen. Dit zijn dingen die iets vertellen over jou. Deze dingen maken het namelijk echt een thuis!

Verkoopstyling v.a. €199,-
Samen met Michelle wordt er gekeken hoe de woning zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt kan worden voor een potentiële koper. Dit willen wij natuurlijk graag doen zonder dat jij veel extra geld moet uitgeven. Vaak kun je met een aantal praktische tips al veel te bereiken.

Mondeling Interieur & kleuradvies v.a. €199,-
In elk huidig interieur is het mogelijk om door middel van aanpassingen al een hele sfeer te creëren. Denk hierbij aan een andere kleur op de muur. Het plaatsen en het weg laten van items en een eventuele nieuwe indeling van de ruimte.
Tijdens een maximaal 1,5 uur durend consult bij jou thuis. Kijkt Michelle naar de gewenste sfeer/woonstijl in de ruimte die jij wilt aanpakken. Bespreken jullie de woonwensen en eventuele knelpunten in de ruimte. Michelle denkt met je mee over een passende oplossing en ontvang ter plekke een persoonlijk en passend advies. Na dit advies zal je de juiste handvaten hebben om zelf aan de slag te gaan.
Het gaat hierbij om advies voor één ruimte. Extra ruimtes kunnen worden opgenomen in het advies voor een meerprijs van €49,- per ruimte.

Basis Interieur & kleuradvies v.a. €299,-
Je weet het niet meer. De huidige kleuren op de muren zijn niet helemaal wat je wenst en bent toe nieuwe look in huis. Daarbij weet je niet of de huidige indeling van de ruimte de juiste is en/of hier nog andere opties in zijn. Vervanging van de huidige meubels niet wenselijk.
Michelle komt bij jou thuis langs voor een persoonlijk consult. Tijdens dit consult gaan wij de woonwensen bespreken. Het geeft niet als je nu niet direct weet wat je wilt. Daarvoor is Michelle er. Aan de hand van vragen en voorbeelden zal zij je helpen om hier de juiste antwoorden op de vinden.
- Persoonlijk advies voor de ruimte.
- Een inrichtingsadvies.
- Kleuradvies voor de muren om de gewenste sfeer te bereiken.
- Je kunt kiezen uit een digitaal of fysiek sfeerbord.
Het gaat hierbij om advies voor één ruimte. Extra ruimtes kunnen worden opgenomen in het advies voor een meerprijs van €99,- per ruimte.


Uitgebreid Interieuradvies, inclusief aankoopadvies (prijs op aanvraag)
Michelle komt bij jou thuis langs voor meerdere persoonlijke consulten. Tijdens deze consulten bespreken jullie de woonwensen en brengen deze in kaart. Het is niet erg als je nog niet weet wat je wilt. Daar is Michelle voor. Aan de hand van vragen en eventueel voorbeelden zal zij helpen om hier de juiste antwoorden in te vinden. Samen kijken jullie naar welke meubels er eventueel behouden kunnen worden en welke (nieuwe) items de ruimte meer sfeer en/of functionaliteit kunnen bieden. Ook adviseert zij welke kleuren en materialen er nodig zijn om de gewenste sfeer optimaal tot uiting te laten komen. Het gaat hierbij om advies voor één ruimte. Extra ruimtes kunnen worden opgenomen in het advies tegen een meerprijs.
- Inrichtingsadvies met plattegrond op schaal 1:50.
- Fysiek of digitaal sfeerbord.
- Kleuradvies voor de juiste sfeer. Zoals raamdecoratie, verf, behang, vloerkeuze e.d.
- Boodschappenlijst voor meubels/accessoires incl. verkoopadressen. Tegen meerprijs         is het ook mogelijk om samen met Michelle een fysieke winkel te bezoeken.
- Lichtplan voor de ruimte.
- Michelle helpt met het afstijlen van de ruimte.
De rol die Michelle heeft is altijd adviserend. Je behoud dus altijd zelf de regie over wat er daadwerkelijk vorm gegeven wordt en welke aankopen er worden gedaan.

Bovenstaande prijzen zijn indicatief, inclusief btw en exclusief reiskosten.

 

Heb jij interesse in één van de hier bovenstaande pakketten? Neem dan vrijblijvend contact op met Michelle door onderstaand formulier in te vullen.