Even voorstellen: Ashley

Hee jij!

Wat leuk dat ik je interesse heb gewekt. Mijn naam is Ashley en ik kom uit het gezellige Brabant. Uit de buurt van Den Bosch om wat preciezer te zijn. Ik woon hier samen met mijn vriend Mark. Sinds een jaar wonen we in ons huis wat we van boven tot onder hebben verbouwd in 7 maanden. Omdat ik best wel trots ben op hoe we dit allemaal hebben gedaan ben ik foto’s van ons huis gaan delen. Naast Instagram had ik graag een blog willen beginnen. Maar door gebrek aan tijd en niet goed wetende waar ik moet beginnen heb ik dit nooit gedaan. Toen ik het berichtje van Michelle zag over gast-bloggers wist ik meteen, dit is iets voor mij!
Naast mijn passie voor interieur ontploft mijn hoofd altijd van de creatieve ideeën. Mijn vriend is ook altijd heel blij als ik weer aan een project begin (not). Maar toch kan ik het niet laten en zie ik elke vrije dag als een kans om weer iets te maken of te veranderen in huis. In mijn werk kan ik ook heel goed mijn creativiteit kwijt want ik ben namelijk visual merchandiser voor Costes fashion.

Nu lijkt het een beetje of ik nooit ergens anders mee bezig ben dan ons interieur. Maar dat is heus niet zo! ik geniet er namelijk heel erg van om tijd door te brengen met vrienden en familie. Ik hou heel erg van gezelligheid wat vaak samen gaat met een hapje en een drankje. Echte Brabantse gezelligheid zeg maar! Ik heb onwijs veel zin om blogs te gaan schrijven voor Huus van Truus!

Tot snel!

Liefs,

Ashley

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s